Enklare

Mycket snabbt svar

Enklare översikt

 • Belopp: 20 000 – 600 000 kr
 • Återbetalningstid: 1 – 20  år.
 • Ränta: 2,95 % – 29,5 %
 • Uppläggning: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr

Grundkrav

 • Du är minst 18 år.
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Inte ha skuldsaldo hos Kronofogden.
 • Folkbokförd i Sverige i minst 1 år.

Ränteex: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30 %, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53 %. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr.

Med Enklare jämför du över 30 långivare med bara 1 kreditupplysning helt gratis. Du kan välja det bästa erbjudandet, enkelt och effektivt. Låna upp till 600 000,- utan säkerhet med upp till 20 års återbetalningstid.

Låneansökan tar några minuter att fylla i och du får som oftast svar med en gång. Det är kostnadsfritt att ansöka och den är färdigbehandlad inom 24 timmar.

Låneförmedlaren Enklare hjälper dig att hitta lån

 • Jämför lån mellan 20 000 – 600 000 kr helt kostnadsfritt.
 • Din ansökan går ut till 30 banker – du kan välja bästa erbjudandet
 • Bara 1 kreditupplysning.
 • Ansökan tar bara 2 minuter.
 • Du får normalt svar på ansökan samma dag.
 • Effektiv ränta 2,95 % – 29,5 %.
 • Kundservice i toppklass mellan 09 – 21.

Så här ansöker du hos Enklare

1. Tryck på “Ansök här” knappen och fyll i låneansökan.
2. Jämför de låneerbjudanden du får in från Enklare.
3. Du kan välja det erbjudandet som passar dig bäst.
4. Signera lånet med BankID och det blir utbetalt till ditt konto.

Enklare jämför lån åt dig

Enklare är en låneförmedlare vilket betyder att de jämför lån åt dig. De låter din ansökan gå ut till alla sina samarbetspartners med bara en kreditupplysning. Du kan sen se på alla erbjudanden och välja det bästa låneerbjudandet. Att använda en låneförmedlare är ett bra sätt att skanna marknaden för lån.

Om privatlån hos Enklare

Du kan låna mellan 20 000 – 600 000 kr till en återbetalningstid på mellan 1- 20 år. Räntan sätts individuellt baserat på dina förutsättningar och du kan när du vill lösa hela eller delar av lånet i förtid utan extra kostnader.

När betalas lånet ut?

Det snabbaste sättet att få lånet utbetalt är att signera låneerbjudandet online och skriva under elektroniskt med BankID. Pengarna blir då överförda direkt till ditt bankkonto inom 1-3 bankdagar.

Enklare


Varför använda Enklare?

Alla banker har sina egna metoder för hur de ser på en låneansökan. Det betyder att räntan du blir erbjuden hos de olika bankerna kan skilja sig ganska betydligt. Kom ihåg att räntespannet på ett privatlån är mellan ca 3 % – 30 %, så det är väldigt stor skillnad på den lägsta och den högsta räntan.

Just på grund av att räntan ofta är olika hos de olika bankerna lönar det sig att jämföra olika låneerbjudanden. Du kan rätt och slätt spara mycket pengar på det.

För varje ansökan du gör tas det dessutom en ny kreditupplysning varje gång du ansöker själv. När du använder låneförmedlare som Enklare når du ut till över 30 långivare med bara 1 kreditupplysning helt kostnadsfritt. Det är både effektivt, smart och tidsbesparande.


Grundkrav hos Enklare:

 • Du är minst 18 år.
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Inte ha skuldsaldo hos Kronofogden.
 • Folkbokförd i Sverige i minst 1 år.

Använd lånet till vad du vill

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver ställa pant i dina egna tillgångar för att få lån. Just därför kan du använda lånet till precis vad du vill.

Vanliga användningsområden för privatlån är att använda det på att renovera huset eller stugan, reparera bilen, på resor, på bröllopet och på oförutsedda kostnader.

Ränta och prisexempel

Nominell ränta: 2,95 % – 29,5 %
Effektiv ränta: 2,99 % – 33,83 %

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30 %, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53 %. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. (Uppdaterat 2022-05-25.)

Enklare samarbetar med dessa bankerna och långivarna

Enklare samarbetar med följande banker och långivare: Avida Finans, Balanzia, Bigbank, Collector Bank, Credento, Euroloan, Forex Bank, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lån & Spar bank, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax, PayEx, Resurs Bank, re:member, Santander, SEB, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Andra bra låneförmedlare på marknaden: Lendo, Sambla och Zmarta. Här kan du läsa mer om låneförmedlaren Enklare.


Om låneförmedlaren Enklare

Enklare Ekonomi Sverige AB startades i 2014, har sitt huvudkontor på Skeppargatan i Stockholm och är en låne- och försäkringsförmedlare. Företaget har över 100 ansatta och omsatte i 2018 lite över 80 miljoner. Att vara en låneförmedlare innebär att de själva inte lånar ut pengar, utan de agerar hjälpande hand till de kunder som vill hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden.

Företaget står under tillsyn av finansinspektionen och innehar godkänt tillstånd för att få bedriva konsumentkreditförmedling samt försäkringsförmedling. För mer information om våra tillstånd besök fi.se och sök på enklare i företagsregistret.