Audi – billån utan säkerhet

Audi lån – Är du sugen på att köpa en Audi eller en annan bil och behöver finansiering? Det finns olika sätt att finansiera ett bilköp. Med ett traditionellt billån behöver du ha 20% av köpssumman i kontantinsats. Om du inte vill eller har råd att lägga kontantinsatsen finns det ett annat alternativ. Du kan ta ett billån utan säkerhet.

Med ett billån utan säkerhet behöver du inte ställa bilen som säkerhet till lånet och du kan använda lånet till hela köpssumman på bilen.

Se vilken ränta du kan få på ett billån utan säkerhet. Här är våra favoriter. Ansök hos flera långivare och se var du får det bästa erbjudandet.

 • Låna mellan 5 000 - 600 000 kr
  - Billån utan säkerhet
  - Lånemäklaren med flest samarbetspartners
  - Mycket bra service.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 26,05%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
  Billån utan säkerhet.
  Köp från bilhandlare eller privatperson.
  Jämför över 30 långivare.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,90%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 20 000 – 350 000 kr
  – Ett bra lån med låg ränta
  - Låna till vad du vill
  - Svar direkt på ansökan
  Återbetalningstid: 2 – 12 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 3,89% - 7,89%
  Svar direkt
  Prisex.: Krediträntan sätts individuellt. För närvarande uppgår krediträntan till 3,89 % - 7,89 %. Vid ett lånebelopp om 100 000 kr med fem års återbetalningstid med exempelräntan 5 % (effektiv ränta 6 % inkl aviavgift) blir det totala beloppet att betala 115 560 kr, vilket motsvarar en månadskostnad om 1 926 kr.
 • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
  -Jämför över 35 långivare.
  - Bra på billån.
  - Snabb og hygglig service.
  Återbetalningstid: 1 – 15 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,95%
  Snabbt svar

Billån utan bilen som säkerhet

Så här gör du för att låna till bilköpet

Behöver du ett billån till din drömbil? Då kan det vara ett bra alternativ med ett billån utan säkerhet. Ett billån utan säkerhet kan du använda till att köpa både en ny eller en begagnad bil.

Fördelar med billån utan säkerhet

 • Du kan låna till hela köpssumman på bilen
 • Du behöver inte ha 20% i kontantinsats
 • Lånet kan användas till att köpa vilken bil du vill
 • Bilen är inte lagt som säkerhet i lånet

Privatlån till bilköpet

Privatlån är detsamma som ett lån utan säkerhet. När man inte behöver ställa säkerhet för att ta lånet betyder det att lånet inte är öronmärkt till någonting speciellt. Därför kan man använda lånet till vad man vill. Det går alltså mycket fint att använda det som ett Billån.

Lånetypen passar också mycket bra till att samla dyra lån som dyra sms-lån och snabblån. Det kan vara mycket pengar att spara på att samla dyra krediter eftersom man kan kan få både lägre ränta och mindre avgifter. Detta kan ha stor positiv inverkan på din ekonomi, speiciellt om din ekonomiska situation är lite ansträngd.

Ett privatlån passar också bra till privata projekt som att renovera huset, fixa på sommarstugan och andra viktiga saker. De vanligaste användningssätten för privatlån är att lägga pengarna på bilen och huset.

Hur snabbt får man ett billån utan säkerhet utbetalat?

Normalt utbetalas pengarna ut inom 1 – 3 dagar efter att du har signerat din ansökan och banken har mottagit ditt skuldbrev.

Hur bestäms räntan?

Räntan på ditt lån bestäms efter att din ansökan har blivit behandlad. Räntan du blir erbjuden baseras på hur banken tycker att din ekonomi ser ut og på hur stort lån du vill ta. Desto bättre din ekonomi ser ut desto lägre ränta får du som regel och desto mer kan du låna.

Audi är ett mycket populärt bilmärke i Sverige. Företaget har hela 7 bilmärken på listan över mest sålda bilar till privatpersoner i Sverige i 2018.

Audi billån


Audi är mycket populärt i Sverige

Audi modeller som ligger på topp 100 listan sålda bilar till privatpersoner i Sverige 2018:

 • Audi A3
 • Audi A1
 • Audi Q5
 • Audi Q2
 • Audi A4
 • Audi A6
 • Audi Q3

Om Audi

Audi är en tysk biltillverkare som huvudsakligen ägs av Volkswagen. Audi är ett börsnoterat företag där Volkswagen AG äger 99,55 procent. Audi Sverige är en del av Volkswagen Group Sverige AB. Huvudkontoret ligger i Ingolstadt (Bayern) och tillverkningen sker i Ingolstadt, Neckarsulm samt ungerska Győr.

Audi grundades 1909 av August Horch sedan han tvingats lämna Horch efter meningsskiljaktigheter med övriga ledningen. Den första bilen under namnet Audi blev Audi Typ A som tillverkades 1910–1912 i 140 exemplar. Audi 14/50 PS Typ K var den första vänsterstyrda bilen i Tyskland när den presenterades 1921. 1927 kom den första modellen med åtta cylindrar, Audi Imperator. Bolaget antog namnet Audiwerke AG 1915 och på 1920-talet övertog DKW:s grundare Jørgen Skafte Rasmussen aktiemajoriteten.

1980-talet var en viktig period för Audi då man började att ta steget upp i premiumklassen och började på allvar tävla med prestigemärkena Mercedes-Benz och BMW. Audi har lyckats föra fram märket som tekniskt och kvalitetsmässigt högpresterande enligt företagets motto och slogan “Vorsprung durch Technik” (Försprång genom teknik).

Den fyrhjulsdrivna sportsbilen Audi Quattro som hade stora framgångar i rally anses vara en revolutionerande modell. Quattro kom att bli synonymt med Audi och framgångsrik fyrhjulsdrift, varpå nya modeller följde. Under 1990-talet fortsatte Audi på den inslagna vägen med prestigebilar. 1988 blev Ferdinand Piëch ny chef för Audi efter att ha varit teknisk chef för bolaget sedan 1975. Piëch fortsatte driva på utvecklingen med prestigebilar, bland annat genom lanseringen av Audi V8. Audi V8 var Audis första försök på en lyxbil i den största klassen.

Designchefen Walter de’Silva förändrade Audis utseende i och med införandet av en dominerade grill i fronten, single-frame grille, på alla Audimodeller. Da Silva ligger bakom nya Audimodeller som A6, Q7, TT och R8. SUV-modellen Q7 markerar Audis satsning på SUV-segmentet. Man har också visat ett antal sportiga konceptbilar. Dagens modeller är systematiskt indelade i A1, A3, A4, A5, A6, A7 och A8 (den största modellen) samt sportbilarna TT och R8 och crossovermodellerna Q2, Q3, Q5 och Q7. Audi har idag ansvar för det av Volkswagen-koncernen ägda italienska superbilsmärket Lamborghini.

Audi A2 utmärkte sig 1999 genom att vara en småbil tillverkad i aluminium och den första modellen med aluminiumkaross som tillverkades i en större produktionsserie.