Advisa

Mycket snabbt svar

Advisa översikt

 • Ränta: 2,95 % – 26,05 %
 • Belopp: 5 000 – 600 000 kr
 • Återbetalingstid: 1 – 20  år.
 • Uppläggningsavgift: 495 kr
 • Aviavgift: 0 kr

Ansökningskrav

 • Du har fyllt 18 år.
 • Du har en inkomst på minst 10 000 kr i månaden.
 • Du har inte skuldsaldo hos Kronofogden.

Räntan är rörlig & sätts individuellt. För ett annu.lån på 600000 kr med 12 års löptid, nom. ränta 7,95 % & 0kr i uppl.-/aviavg. blir den eff. räntan 8,25%. Tot. bel. att bet. 932872kr. Mån.kost. 6478kr fördelat på 144 bet.tillfällen. Uppdat.2020-09-09.

Låna upp till 600 000,- utan säkerhet hos Advisa med upp till 20 års återbetalningstid. Med Advisa sänder du en ansökan och med bara en UC kan du få låneerbjudanden från upp till 39 långivare. Du kan välja det lånet som passar dig bäst.

När du ansöker hos Advisa får du genom endast en kreditupplysning erbjudanden från upp till 39 banker – helt kostnadsfritt! Du kan i lugn och ro jämföra och välja det erbjudandet som passar dig bäst. Det tar bara några minuter att ansöka, du får oftast svar med en gång och de flesta bankerna svarar inom 24 timmar.

Advisa – en av de bästa låneagenterna i Sverige

 • Jämför lån mellan 5 000 – 600 000,- helt kostnadsfritt.
 • En ansökan går ut till 39 banker genom endast 1 kreditupplysning.
 • En ansökan tar bara 2 minuter.
 • Ansökan är gratis och inte bindande.
 • Du kan samla dina lån.
 • De prioriterar trygghet och säkerhet.

Så här ansöker du hos Advisa direkt på internet.

1. Tryck på den gröna knappen till höger. Fyll i schemat och sänd ansökan gratis och elektroniskt. Det tar ca 2 minuter.
2. Advisa samlar upp till 39 erbjudanden och du får oftast svar inom 1 minut.
3. Du kan i lugn och ro välja det erbjudandet som passar dig bäst.
4. Lånet betalas ut direkt till ditt konto.

Du kan när som helst lösa lånet i förtid utan extra kostnader och återbetalningtiden är på mellan 1- 20 år.

När betalas lånet ut? Det snabbaste sättet är att signera skuldbrevet online och skriva under med BankID, då får du pengarna snabbt överförda till ditt bankkonto. Om du vill kan du välja att få en utbetalningsavi som du löser in på banken eller så kan du få skuldbrevet sänt på posten, då tar det 2-5 dagar innan pengarna är på kontot.

Advisa


Varför använda Advisa?

Det kan vara stor skillnad på låneerbjudanden mellan olika eftersom att alla har sin egen riskbedömning. Därför är det viktigt att jämföra så många långivare som möjligt när du skall ta ett lån så att du inte ändar upp med et dyrare lån än du behöver. Att scanna marknaden på egen hand är tidskrävande och för varje ansökan du gör till en ny långivare tas det upp en ny kreditupplysning som sänker din kreditvärdighet och ger dig sämre lånevillkor.

När du använder Advisa så använder du endast 1 kreditupplysning och når ut till 39 banker snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt! Det är smart och tidsbesparande.


Grundkrav til den som ansöker hos Advisa:

 • Ha fyllt 18 år.
 • Du har en inkomst på minst 10 000 kr i månaden.
 • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Du kan få beviljat ett lån om du har betalningsanmärkningar om du inte har en skuld hos Kronofogden, men det försvårar dina dina möjligheter att få lån.


Tryggt och säkert

Trygghet är viktigt för Advisa och är en av hörnstenarna i deras tjänst. Därför använder de säkerhetssystem och hanterar uppgifter med omsorg. Advisa står under tillsyn av finansinspektionen för din trygghet.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 600000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7,95 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala: 932 872 kr. Månadskostnad: 6478 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil..

Advisas samarbetspartners

Advisa samarbetar med följande aktiva banker och kreditinstitut: Swedbank, SEB, ICA-Banken, IKANO Bank, MedMera Bank, Forex Bank, Bank Norwegian, Marginalen Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector, re:member, SevenDay, BlueStep, Komplett Bank, SVEA Ekonomi, Credento, Konsumentkredit, Brocc, Lendify, Wasa Kredit, Avida, BYAX, Credway, Balanzia, MoneyGo, Cashbuddy, Moank, Instabank Nystart Finans, Fellow Finance, Nordax, Rebilla, Credigo, Bigbank, Cashbuddy, Risicum, Brabank & Euroloan.

Liknande låneförmedlare som Advisa: Lendo, FreedomFinance och Axo Finans.


Om Advisa

Advisa grundades 2011 och har som mål att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån och har sedan 2015 haft tillstånd från Finansinspektionen. Företaget är populärt och har per den 5 november 2018 genomsnittsbetyget 4,5 av 5 möjliga på gulasidorna. Advisa satsar på att ha enkla och säkra lösningar för att göra det möjligt för alla att snabbt byta ut eller omförhandla befintliga lån.

Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har ca 50 anställda. Advisas målsättning och grundvärderingar är att vara omtänksamma, ansvarsfulla, uppriktiga och passionerade.