BMW billån utan säkerhet

BMW lån – Är du sugen på att köpa en BMW eller an annan bil och behöver finansiering? Det finns olika sätt att finansiera ett bilköp. Med ett traditionellt billån behöver du lägga 20% av köpsumman i kontantinsats. Om du inte har råd eller inte vill lägga kontantinsatsen så finns det ett annat alternativ. Du kan ta ett billån utan säkerhet.

När du tar ett billån utan säkerhet så behöver du inte ställa bilen som säkerhet till lånet. Du tar ett privatlån utan säkerhet och använder det till att köpa bilen. Räntan på privatlån sträcker sig ned till 2,95% så det kan vara ett riktigt bra alternativ om du får en fördelaktig ränta.

Se vilken ränta du kan få på ett billån utan säkerhet. Här är våra favoriter. Ansök hos flera långivare och se var du får det bästa erbjudandet.

 • Låna mellan 5 000 - 600 000 kr
  - Billån utan säkerhet
  - Lånemäklaren med flest samarbetspartners
  - Mycket bra service.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 26,05%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
  Billån utan säkerhet.
  Köp från bilhandlare eller privatperson.
  Jämför över 30 långivare.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,90%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 20 000 – 350 000 kr
  – Ett bra lån med låg ränta
  - Nya lånekunder får 500 kr att tanka för
  - Svar direkt på ansökan
  Återbetalningstid: 2 – 12 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 3,89% - 7,89%
  Svar direkt
 • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
  -Jämför över 35 långivare.
  - Bra på billån.
  - Snabb og hygglig service.
  Återbetalningstid: 1 – 15 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,95%
  Snabbt svar

Billån utan bilen som säkerhet

Så här gör du för att låna till bilköpet

Behöver du ett billån till din drömbil? Då kan det vara ett bra alternativ med ett billån utan säkerhet. Ett billån utan säkerhet kan du använda till att köpa både en ny eller en begagnad bil.

Fördelar med billån utan säkerhet

 • Du kan låna till hela köpssumman på bilen
 • Du behöver inte ha 20% i kontantinsats
 • Lånet kan användas till att köpa vilken bil du vill
 • Bilen är inte lagt som säkerhet i lånet

Privatlån som billån

Privatlån är ett lån du kan ta utan att ställa säkerhet och som du kan använda till vad du vill. Du kan använda det som ett Billån. Det passar också mycket bra till att samla dina lån om du har dyra kreditkortsskulder eller sms-lån. När man samlar smålån till ett privatlån så spar man ofta mycket pengar på både lägre ränta och avgifter vilket kan ha stor positiv inverkan på din ekonomi.

Ett privatlån passar också bra till viktiga privata projekt som att renovera huset, reparera bilen eller något annat viktigt. Många använder privatlån till att samla sina lån, renovera huset och reparera bilen.

Hur snabbt får man ett billån utan säkerhet utbetalat?

Normalt utbetalas pengarna ut inom 1 – 3 dagar efter att du har signerat din ansökan och banken har mottagit ditt skuldbrev.

Hur bestäms räntan?

Räntan på ditt lån bestäms efter att din ansökan har blivit behandlad. Räntan du blir erbjuden baseras på hur banken tycker att din ekonomi ser ut og på hur stort lån du vill ta. Desto bättre din ekonomi ser ut desto lägre ränta får du som regel och desto mer kan du låna.

BMW billån bildBild: bmw.no

BMW är ett av de mest populära bilmärkena i Sverige.

Företaget har hela 5 bilmärken på listan över mest sålda bilar i Sverige 2018.

BMW modeller som ligger på topp 100 listan i Sverige 2018:

 • BMW X1
 • BMW X3
 • BMW 1-Serie
 • BMW 3-Serie
 • BMW 5-Serie

BWM Modeller

BMW har de senaste 30 åren skapat ett modellsystem baserat på serier: BMW 1 serie :BMW 2- serie 3-serien, 5-serien och 7-serien och 6-serien och 8-serien. I dessa serier har man sedan haft ytterligare indelningar. Exempel: 316, 320, 325 eller 520, 525, 540. Ursprungligen betecknade de två sista siffrorna motorns cylindervolym – t.ex. hade 318 en motor med 1,8 liters volym. Man har senare gjort avsteg från den ursprungliga standarden – speciellt när samma grundmotor har levererats med olika effektuttag.

BMW har modellerna Z3, Z4 och numera även Stadsjeep-modellerna X1, X3, X4, X5 och X6. Sportmodellerna heter M2 M3, M5, M4, M6 etc. Värt att notera är att BMW med sina interna beteckningar särskiljer olika generationer av respektive modell genom internbeteckningar med E följt av siffror.

Många BMW-bilar som rullar i trafiken saknar emblemet som visar modellbeteckningen. Nybilsköparen har en valmöjlighet att välja om man vill ha modellbeteckningen bak på bilen eller inte. Kända historiska BMW-modeller är till exempel 1950-talets 507, 1960-talets coupé 3.0, den lilla 2002 (3-seriens föregångare) och supersportbilen M1. Under 2004 lanserade man 1-serien som är en BMW:s första modell i den så kallade Golfklassen.

Alla BMW-modeller som byggs ritas först med kol och krita på ett speciellt papper.

Om BMW

BMW är ett tyskt företag som har tillverkat bilar sedan 1960-talet.