Toyota billån

Toyota lån – Är du sugen på att köpa en Toyota eller en annan bil och behöver finansiering? Det finns flera olika sätt att finansiera ett bilköp. Med ett traditionellt billån behöver du ha 20% av köpssumman i kontantinsats. Om du inte har råd eller inte vill lägga kontantinsatsen så finns det ett annat alternativ. Du kan ta ett billån utan säkerhet.

När du tar ett billån utan säkerhet så behöver du inte ställa bilen som säkerhet till lånet. Du tar ett privatlån utan säkerhet och använder det till att köpa bilen. Ett lån utan säkerhet kan man använda till vad man vill eftersom att pengarna inte är öronmärkt till någonting. Räntan på privatlån sträcker sig ned till 2,95% så det kan vara ett riktigt bra alternativ om du får en fördelaktig ränta.

Se vilken ränta du kan få på ett billån utan säkerhet. Här är våra favoriter. Ansök hos flera långivare och se var du får det bästa erbjudandet.

 • Låna mellan 5 000 - 600 000 kr
  - Billån utan säkerhet
  - Lånemäklaren med flest samarbetspartners
  - Mycket bra service.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 26,05%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
  Billån utan säkerhet.
  Köp från bilhandlare eller privatperson.
  Jämför över 30 långivare.
  Återbetalningstid: 1 – 20 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,90%
  Snabbt svar
 • Låna mellan 20 000 – 350 000 kr
  – Ett bra lån med låg ränta
  - Låna till vad du vill
  - Svar direkt på ansökan
  Återbetalningstid: 2 – 12 år.
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 3,89% - 7,89%
  Svar direkt
  Prisex.: Krediträntan sätts individuellt. För närvarande uppgår krediträntan till 3,89 % - 7,89 %. Vid ett lånebelopp om 100 000 kr med fem års återbetalningstid med exempelräntan 5 % (effektiv ränta 6 % inkl aviavgift) blir det totala beloppet att betala 115 560 kr, vilket motsvarar en månadskostnad om 1 926 kr.
 • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
  -Jämför över 35 långivare.
  - Bra på billån.
  - Snabb og hygglig service.
  Återbetalningstid: 1 – 15 år
  Uppläggningsavgift: 0 kr
  Aviavgift: 0 kr
  Ränta: 2,95% - 29,95%
  Snabbt svar

Billån utan bilen som säkerhet

Så här gör du för att låna till bilköpet

Behöver du ett billån till din drömbil? Då kan det vara ett bra alternativ med ett billån utan säkerhet. Ett billån utan säkerhet kan du använda till att köpa både en ny eller en begagnad bil.

Fördelar med billån utan säkerhet

 • Du kan låna till hela köpssumman på bilen
 • Du behöver inte ha 20% i kontantinsats
 • Lånet kan användas till att köpa vilken bil du vill
 • Bilen är inte lagt som säkerhet i lånet

Privatlån som billån

Privatlån är ett lån man kan ta utan att ställa säkerhet. Det betyder att lånet inte är öronmärkt till någonting speciellt och därför kan man använda lånet till vad man vill. Man kan alltså använda det som ett Billån.

Lånetypen passar också mycket bra till att samla lån som dyra sms-lån och kreditkortsskulder. Det kan vara mycket pengar att spara på att samla dyra krediter eftersom man kan spara pengar på både lägre ränta och färre avgifter. Detta kan ha stor positiv inverkan på din ekonomi.

Ett privatlån passar också bra till viktiga privata projekt som att renovera huset, reparera bilen och andra viktiga saker. De vanligaste användningssätten för privatlån är att lägga pengarna på huset och bilen.

Hur snabbt får man ett billån utan säkerhet utbetalat?

Normalt utbetalas pengarna ut inom 1 – 3 dagar efter att du har signerat din ansökan och banken har mottagit ditt skuldbrev.

Hur bestäms räntan?

Räntan på ditt lån bestäms efter att din ansökan har blivit behandlad. Räntan du blir erbjuden baseras på hur banken tycker att din ekonomi ser ut og på hur stort lån du vill ta. Desto bättre din ekonomi ser ut desto lägre ränta får du som regel och desto mer kan du låna.

Toyota billån

Toyota är ett av de mest populära bilmärkena i Sverige.

Företaget har hela 6 bilmärken på listan över mest sålda bilar i Sverige 2018.

Toyota modeller som ligger på topp 100 listan i Sverige 2018:

 • Toyota Yaris
 • Toyota Auris
 • Toyota C-HR
 • Toyota RAV4
 • Toyota Aygo
 • Toyota Avensis

Om Toyota

Toyota Motor Corporation är världens största fordonskoncern med huvudkontor i huvudsäte i staden Toyota där företaget startades av familjen Toyoda den 28 augusti 1937. De är världsledande inom tillverkning av hybridbilar. Toyota har idag(november 2019) 39 elhybridmodeller i produktion.

Sakichi Toyoda startade en vävstolsfabrik som revolutionerade textilindustrin i Japan på 1800-talet. Vävstolarna var utmärkta men Sakichi ville mer och uppfann världens första automatiska vävstol. 1929 köpte han världens största tillverkare av vävstolar, Platt Brothers i England, Sakichis patent för 100 000 pund. Försäljningen öppnade upp för en helt ny typ av verksamhet, Toyota Motor Company som grundades 1937 av Sakichis son Kiichiro Toyoda.

Toyota tillverkade lastbilar för den japanska krigsmakten under 2a världskriget.

Efter kriget slog Toyota igenom och blev Japans största biltillverkare och i 1957 lyckades man att ta sig in på den amerikanska marknaden. Den första Toyotan kom till Europa i 1963. I början var strategien att etablera sig i länder som inte hade inhemska bilmärken, som till exempel Danmark.

Toyota kom till Sverige via Danmark i 1964. Samma år beställde en lokal återförsäljare i Landskrona vid namn Scanmobil Sveriges 20 första Toyota-bilar av årsmodell – 64 från importören i Danmark. Modellen hette Toyota Crown.

Toyota Corolla blev genombrottet på den svenska marknaden. Modellen var annorlunda med växelspak på golvet istället för vanlig rattväxel, större motor och ytterst få reparationer. Några år senare kom sport- och personbilen Toyota Celica.

Idag har Toyota har 64 återförsäljare runtom i Sverige.

Den miljonte Europa-sålda bilen levererades i år 2000. Idag säljs Toyota i 170 länder och har cirka 3 500 återförsäljare i Europa.