Om oss

Finanzia.se är en gratis oavhängig webbsida som jämför privatlån och finansiella produkter som kreditkort på den Svenska marknaden. Vi är en oavhängig aktör så vi representerar inte någon av de låneutgivarna/bankerna som omtalas på vår webbsida.

Många av produkterna på vår sida är med i affiliate-avtal där publisheren (oss) får inkomster på att driva webbtrafik till respektive leverantörers webbsidor. Detta skall inte påverka kvaliteten på vår websida. Vi är en fristående leverantör som har som målsättning att ge användarna bra information.

Det är till en var tid mycket information och detaljer om de finansiella produkter vi skriver om. Det finns alltid en risk at det är detaljer och ändringar som vi ikke har fått med oss, som kan ha blivit uppdaterad utan vår vetskap. Om du finner information på vår webbsida som inte stämmer så är du hjärtligt välkommen att sända oss en epost så att vi kan uppdatera informationen.

Vi uppmärksammar att vi inte erbjuder privatlån eller finansiella produkter. Vår webbsida är en jämförelsessida för privatlån/blancolån, kreditkort og andra finansiella produkter. Informationen om produkterna kan ändras till en var tid utan att vi har plockat upp informationen. Dubbelchecka alltid informationen som står på de olika långivarnas och bankernas nätsidor.

Målsättningen är att hjälpa konsumenter at hitta de produkter som passer deras behov på en enkelt, bra og snabbt sätt.

Webbsidan drivs av Effektiv Markedsføring AS i Norge – organisationsnummer NO 915 536 670 MVA.